artikel

Nya partistyrelsen

På kongressen i Karlstad valdes en ny partistyrelse med tre representanter från Skåne.

 

Tre från Skåne

i nya partistyrelsen 

 

Ordinarie ledamöter: Marta Aguirre, Brittis Benzler, Susanne Björkenheim (Skåne), Pål Brunnström (Skåne), Deniz Butros (ny), Nooshi Dadgostar, Johanna Eliasson, Ali Esbati (ny), Aron Etzler (partisekreterare), Ida Gabrielsson, Hanna Gedin (Skåne/biträdande partisekreterare), Xamuel Gonzalez, Carolina Gustafsson (ny), Sara Högelius, Christina Höj Larsen, Veronica Kallander, Birger Lahti, Madeleine Nyvall, Kaj Raving, Karin Rågsjö, Jonas Sjöstedt (ordförande), Mia Sydow Mölleby och Linn Wegemo (ny).

Ersättare: Nicklas Ellehammar Lundström, Kajsa Bysell (ny), Jens Holm (ny), Kajsa Fredholm, Babak Khosravi, Maria Forsberg (ny), Tobias Sandberg (ny), Kerstin Wallsby (ny), Jonas Karlsson (ny) och Ciczie Weidby (ny).

Verkställande utskott: Väljs av partistyrelsen på första mötet 3-4 mars.

Dela den här sidan:

Kopiera länk