Brev från Jonas Sjöstedt (V)

 

Hej!
För mig har kultur alltid varit en viktig del av livet. Att läsa en bok under semestern, lyssna på musik för att få en kort paus en hektisk arbetsdag, gå på konsert eller bio med min fru. Det är sådant som gör livet lite, lite bättre.

Därför var det så roligt när jag drog igång min talkshow och fick möjlighet att prata med några av de kulturarbetare som skänkt mig så mycket glädje. Jag tänker på personer som Lisa Nilsson, Emil Jensen, Petrina Solange och Henrik Schyffert.

Lite extra högtidligt var det förstås igår kväll när mandatperiodens sista Snack med Sjöstedt gick av stapeln. Det blev en helkväll med uppträdanden, teater och poesi. Dessutom fick jag möjlighet att prata kulturpolitik med Marianne Lindberg de Geer, Ann Westin, Maxida Märak, och Göran Greider. Den fria och oberoende kulturen är avgörande för ett fritt samhälle.

Om du inte hade möjlighet att vara på plats eller såg det på vår Facebook får du gärna kika på det i efterhand. Och så klart tipsa alla du känner om att kolla!

– Här kan du se showen i efterhand…

Hälsningar,
Jonas Sjöstedt

På gång

Onsdag 21 november kl 18:30

Träff för nya och gamla medlemmar i klubblokalen på Vikingavägen 4 i Eslöv.

Måndag 26 november kl 18:00

Kommunfullmäktige i Eslöv sammanträder om budget 2019 i Medborgarhusets A-sal. Mötet sänds live på eslov.se.

Måndag 17 december kl 15:00

Kommunfullmäktige i Eslöv sammanträder i Medborgarhusets A-sal. Mötet sänds live på eslov.se.

Söndag 26 maj 2019

Val till EU-parlamentet.

Söndag 11 september 2022

Val till riksdagen, Region Skåne och kommunen.

Följ oss på Facebook